+31 (0) 348 72 45 00

On-premise datacenter

In-house datacenter, on-premise datacenter, eigen serverruimte

 

Zijn al uw applicaties verkrijgbaar in de cloud? Kunt u al uw data verantwoord op onbekende serversystemen buiten de deur laten draaien? Of heeft u toch liever een eigen on-premise datacenter?

Veel applicaties en data leveren in de cloud een onacceptabel risico voor uw onderneming, uw bedrijfsvoering en uw gebruikers.

Dat betekent dat u een oplossing zoekt waarbij u de applicaties laat draaien op uw eigen serversystemen in een on-premise datacenter, waarover u zelf het beheer heeft. Alleen waar dat mogelijk en zinvol is, neemt u dan diensten af uit de cloud.

Een eigen on-premise datacenter kan meebewegen met uw behoefte. U kunt en wilt vandaag niet alle keuzes maken voor de toekomst; hoeveel stroom u nodig heeft om nieuwe generaties hardware te huisvesten en hoeveel rackposities of koeling u daar precies voor nodig heeft. Uitgangspunt blijft een uiterst betrouwbaar, schaalbaar en kostenefficiënt datacenter. On-premise.

Compact Server Room

Het on-premise datacenter met voldoende flexibiliteit geeft u de garantie dat u bent voorbereid op de toekomst. Het levert geen beperkingen op voor uw bedrijfsvoering en stelt u in staat om snel en adequaat te anticiperen op een veranderende vraag.

Wij hebben speciaal voor uw situatie het plug & play datacenter ontwikkeld. De kant-en-klare, modulaire en betrouwbare oplossing, gebaseerd op hypermoderne en energie-efficiënte technologie.

 

  • De Compact Server Room (CSRoom)
  • Uw eigen serverruimte binnen de muren van uw kantoor.
  • Vanuit uw serversystemen benadert u eventueel clouddiensten.
  • 4 tot 20 racks om apparatuur veilig in onder te brengen.
  • Ingebouwde redundante UPS, stroom- en koelvoorziening.
  • Te beveiligen met branddetectie en monitoring.
  • Schaalbaar zodat u live racks en power kunt toevoegen.

Meer over het Compact Server Rack [link]

 

“Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen.”

Piet Schrijver

Functieomschrijving, Bedrijfsnaam

Vrijblijvend kennismaken?

Bel ons nu en ga het gesprek aan

Wilt u vrijblijvend kennismaken en weten wat we voor u kunnen doen? We leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit hoe we in uw specifieke situatie kunnen bijdragen aan 24/7 uptime.

Bel ons nu.

+31 85 21 07 161

Het modulaire en betrouwbare on-premise datacenter geeft u de garantie dat u bent voorbereid op de toekomst.