+31 (0) 348 72 45 00

Wie zijn wij?

De nieuwe generaties hardware vragen nog grotere koel vermogens maar het besef dat we iets moeten doen aan het energie verbruik vraagt om innovatieve manieren van koelen.

 

Wij begrijpen dat.

De Datacenter wereld is volop in beweging. In de toekomst wordt dat alleen maar uitdagender. Bijna iedereen is voortdurend op zoek naar innoverende oplossingen. “Er moet iets gebeuren”. Dat hoor je echt overal. “We zitten aan onze limiet”. “Ook het milieu vraagt iets van ons”.

We kunnen niet alleen maar met onszelf bezig zijn. Ook wij hebben een verantwoordelijkheid. Data is niet meer weg te denken uit ons bestaan. Dat hoeft ook niet. Maar we kunnen ons wel inspannen om iets zorgvuldiger om te gaan met onze grondstoffen en energie.

Tegelijkertijd levert die kijk op de zaak ons heel veel voordelen op. Normaliter kost een verbetering geld. Echter levert Immersion koeling geld op. De next generation cooling is namelijk energie-neutraal. Zeker wanneer je de restwarmte opnieuw gebruikt. Dat zien we op meer plekken zoals in onze thuissituatie en mobiliteit.

Het Submerged Cooling Solutions team voelt deze verantwoordelijkheid óók ! Onze missie is om de wereld duurzamer te maken en meer te doen met dezelfde of zelfs meer te doen met minder energie en minder componenten. Dus minder grondstoffen. Met deze vooruitstrevende ontwikkeling is dat écht mogelijk.

Hoe is het SCS team samengesteld?

In het team zitten specialisten die sinds jaar en dag koel installaties ontwerpen, bouwen en onderhouden voor Datacenters. Naast de koel specialisten zijn er ook Datacenter ontwerpers & bouwers vertegenwoordigd binnen het team.

Een ideale mix van ervaren ondernemers die het antwoord kunnen geven op de werking & implementatie van Immersion koeling in een bestaande of nieuwe omgeving.

Wie ben jij; Onze partner?

Submerged Cooling Solutions levert producten die samen met de infrastructuur het geheel vormen.

Wij weten zeker dat eindklanten grote interesse gaan tonen in deze koel oplossing. Het spreekt voor zich dat jij nu of zeer binnenkort een vraag over Immersion Cooling zal krijgen.

Wordt daarom partner van Submerged Cooling Solutions. Dan kun je met ons als back-up zelf jouw klanten vertrouwd maken met Immersion koeling. Je kunt ze informeren en adviseren. Of misschien installeer je liever. Dat is goed om te weten zodat wij je kunnen aanbevelen bij potentiële opdrachtgevers wanneer zij een compleet werkende installatie willen implementeren.

Suppliers & Partners van Submerged Cooling Solutions

Submer Supplier of Immersion Solutions | SCS is de Reseller van Submer

SCS werkt samen met Submer en is Reseller voor Nederland. Het portfolio van Submer sluit perfect aan bij de filosofie die SCS heeft ontwikkeld. Dat betekent dat SCS & Submer intensief samenwerken zodat we de Datacenter industrie kennis kunnen laten maken met deze vooruitstrevende Immersion technologie.

T&S Klimaattechniek | Adviseur & Integrator partner van SCS

T&S Klimaattechniek uit Woerden is partner van SCS. Zij zijn al lange tijd actief in de Datacenter industrie als leverancier van complete koel installaties. Naast de levering en installatie adviseert T&S haar opdrachtgevers. Dat betekent dat ze ontwerpen maken voor nieuwe omgevingen maar ook ervaren zijn om bestaande omgevingen te verduurzamen. Naast de implementatie van dergelijke installaties onderhoudt en monitort T&S de installaties bij haar opdrachtgevers.

ITbases | Adviseur & Integrator partner van SCS

ITbases uit Haarlem is partner van SCS. Het ITbases team adviseert, implementeert en onderhoud complete Datacenter infrastructuren. Opdrachtgevers betrekken de ITbases engineer of project manager wanneer het gaat om nieuwbouw of renovatie en dat vaak in combinatie met verduurzaming. Zowel edge, on premise als (overwegend commerciële) Datacenter omgevingen vallen binnen het aandachtsgebied.

immersion koeling is snel & flexibel

Vloeistof koeloplossingen kunnen in vrijwel elke omgeving worden geplaatst en zijn binnen enkele weken en niet met enkele maanden operationeel.