+31 (0) 348 72 45 00

Serverruimte detailhandel en retail

 

Voor uw klantenbinding en verkoop bent u steeds meer afhankelijk van IT. IT is niet meer ondersteunend, maar het is de sleutel geworden van het verkoopproces in detailhandel en retail. Uw kassasysteem, uw audiovisuele schermen in de winkel, de wifi die u uw klanten aanbiedt, de verkoopassistentapplicaties, uw webshop en uw registratiesystemen om uw klanten actief te benaderen; alles is IT. Daar wilt u dus op kunnen vertrouwen.

U wilt dus voortdurend over uw systemen kunnen beschikken. Daarom moeten ze in een veilige serverruimte staan.  En u wilt er geen omkijken naar.

Voortdurende beschikbaarheid van uw systemen.

Uw serverruimte is veilig voor brand, stof en vloeistof.

Zorgeloze plaatsing, onderhoud en beheer.

Hoe blijft uw IT beschikbaar

voor uw verkoop in detailhandel en retail?

Nu de verkoop helemaal om IT draait, is de beschikbaarheid ervan 24/7 noodzakelijk voor detailhandel en retail. Ook bij een korte storing van de netspanning. Dat betekent dat uw serverruimte voldoende gekoeld is, zodat die geen last heeft van oververhitting; onder de kassa is geen optie meer. U wilt uw serverruimte beschermen tegen stof en vloeistoffen, ook al kunt u dat niet weren uit de detailhandel of retail. En u moet er niet aan denken dat er brand uitbreekt. U heeft dus een geconditioneerde serverruimte nodig met airco en een noodstroomvoorziening.

Daarnaast wilt u online inzicht in de conditie van uw serverruimte met web-based monitoring. U kunt de detailhandel niet sluiten voor de plaatsing van de systemen en u wilt zich geen zorgen hoeven maken over het onderhoud en beheer van uw serverruimte.

    • Compleet beveiligde serverruimte.
    • Inzicht in de conditie van uw serverruimte.
    • De winkel moet open blijven.

 

Serverruimte inrichten

Speciaal voor detailhandel en retail heeft IT bases het Compact Server Rack (CSRack) ontwikkeld. Een geconditioneerd 19 inchrack waarin we de actieve apparatuur onderbrengen; een professionele en beheersbare omgeving. Het rack is voorzien van een UPS die voortdurend de netspanning conditioneert en bij netuitval met een batterij ononderbroken en probleemloos spanning blijft leveren.

Het CSRack zit in een volledig gesloten 19 inch-kast die stof en vloeistoffen weert. Mocht de serverruimte warmte ontwikkelen, dan bieden wij een compacte airconditioning. Ook branddetectie, storingsmeldingen en alertskunt u online monitoren. Een kant-en-klare oplossing die wij heel snel op locatie plaatsen, inrichten en instellen, terwijl de winkel gewoon open blijft. Uw systemen blijven up en al uw applicaties zijn non-stop beschikbaar.

Met het CSRack in combinatie met Infra Care verzorgen wij het onderhoud en beheer en borgen we de werking  van alle systemen in uw serverruimte.

  • Altijd spanning.
  • Meldingen en alerts.
  • Onderhoud en beheer.

“Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen.”

Piet Schrijver

Functieomschrijving, Bedrijfsnaam

Vrijblijvend kennismaken?

Bel ons nu en ga het gesprek aan

Wilt u vrijblijvend kennismaken en weten wat we voor u kunnen doen? We leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit hoe we in uw specifieke situatie kunnen bijdragen aan 24/7 uptime.

Bel ons nu.

+31 85 21 07 161

Kant-en-klare oplossing die wij heel snel op locatie plaatsen, inrichten en instellen, terwijl de winkel gewoon open blijft.