+31 (0) 348 72 45 00

Quick scan

Nieuwe apparatuur installeren?
 

U overweegt om de koelinstallatie van uw datacenter efficiënter te maken of zelfs te vervangen. Of u wilt misschien meer racks plaatsen.

Maar wat is de impact daarvan en kan uw stroomvoorziening het dan nog wel aan?

  • Hoe maakt u de keus tussen een-op-een vervangen en de installatie in zijn geheel vervangen?
  • Past de nieuwe energiezuinige technologie wel in uw datacenter?
  • Wat is de impact op het draaiende datacenter?
  • Loopt u gevaar dat uw serversystemen down moeten, of erger nog, ongepland uitvallen?
  • Wat is de investering? En is dat dan de complete investering of krijgt u achteraf nog meerwerkkosten?

 

Wilt u sparren met een engineer die weet wat er binnen een datacenter speelt en die u advies kan geven over de verschillende oplossingen?

Neem dan contact op met [e-mailadres]

Quick scan & Site Survey

Wij spreken zeer regelmatig met mensen zoals u. IT-managers die onderzoek hebben gedaan, maar die weten dat het vaak mooier wordt voorgesteld dan het in werkelijkheid is. 

Onze quick scan helpt u en geeft u inzicht. Zodat u uw organisatie kunt informeren en een gefundeerde keuze kunt maken. Maak daarom een afspraak met onze engineer. Hij luistert naar uw ideeën, eisen en wensen. Samen met u maakt hij een ronde door uw datacenter.

Hij doet een aantal metingen in uw datacenter, bekijkt de elektrische installatie en maakt als dat mag een paar foto’s.

Als laatste schetst hij u een aantal mogelijkheden. Hij licht deze toe en geeft de voor- en nadelen van elke optie aan. Hij is pas tevreden als hij al uw vragen heeft beantwoord. Wij maken aansluitend graag een overzichtelijke offerte voor u. Daarin staan natuurlijk alle elementen opgenomen, zodat u niet achteraf onverwachte kosten gepresenteerd krijgt.

“Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen.”

Piet Schrijver

Functieomschrijving, Bedrijfsnaam

Vrijblijvend kennismaken?

Bel ons nu en ga het gesprek aan

Wilt u vrijblijvend kennismaken en weten wat we voor u kunnen doen? We leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit hoe we in uw specifieke situatie kunnen bijdragen aan 24/7 uptime.

Bel ons nu.

+31 85 21 07 161

Sparren met een engineer die weet wat er binnen een Datacenter speelt en die advies kan geven over de verschillende oplossingen.