+31 (0) 348 72 45 00

Edge Datacenter: uw hybride cloud/serverruimte

 

Uw hardware is cruciaal voor uw bedrijf. Dat betekent dat u moet beschikken over een ongestoorde stroomvoorziening, dat de temperatuur constant moet zijn en dat u bij een calamiteit automatisch wilt kunnen blussen. Voor een continue bedrijfsvoering wilt u dag en nacht storingsmeldingen kunnen ontvangen om tijdig in te grijpen.

U wilt u dus als ICT-manager een nieuw, betrouwbaar edge datacenter.

Hoe vertaalt u dan alle eisen en wensen van uw organisatie en uw klanten? Hoe maakt u de juiste keuzes? Hoe krijgt u de opstelling van een aantal gesloten racks compleet met noodstroomvoorziening, koeling en monitoring in uw serverruimte? Hoe houdt u uw applicaties 24/7 beschikbaar? Hoe kunt u de configuratie aanpassen als daar behoefte aan is? En hoe snel bent u dan weer in bedrijf?

Daarvoor zoekt u een plug & playoplossing met een edge datacenter. U kunt dan beginnen met twee racks en er op termijn misschien één of meer extra racks aan toevoegen.

Ongestoorde stroomvoorziening

Constante temperatuur

Dag en nacht storingsmeldingen

Het Compact Server Rack

Precies voor uw situatie hebben wij in eigen huis het Compact Server Rack (CSRack) ontwikkeld. Ideaal om op locatie op te stellen als edge datacenter. U plaatst het dichtbij de productieomgeving waar de data wordt verwerkt.

Onze Compact Server Racks zijn volledig gesloten en voorzien van een glazen voordeur. Daardoor beschermen ze uw data beter tegen brand, stof, rook, water en vandalisme. Geluid en warmte blijven in het rack.

Een UPS-systeem in het rack zorgt voor een ongestoorde stroomvoorziening en de koelvoorziening voor een constante temperatuur. Op de PDU achterin het Compact Server Rack kunt u eenvoudig uw hardware aansluiten.

De basisconfiguratie van het Compact Server Rack kunt u later eenvoudig en live uitbreiden zonder dat u uw bedrijfsvoering hoeft stil te leggen. Met een extra rack kunt u bijvoorbeeld uw hardware beter verdelen. Meer beveiliging kunt u creëren met een automatische branddetectie en blusunit. Meer inzicht en grip op uw continuïteit hebt u met de monitoringset. U blijft langer in bedrijf door een verzwaarde UPS-batterij. En we bieden extra PDU’s om meer hardware aan te sluiten.

 

  • Ongestoorde en veilige stroomvoorziening
  • Constante temperatuur
  • PDU voor elke gewenste uitbreiding

Basisconfiguraties voor uw edge datacenter

Wij hebben voor u alvast een aantal basisconfiguraties samengesteld voor uw Compact Server Rack, zodat het eenvoudiger is om uw keuze te maken. Zit uw configuratie er niet bij? Vraag ons om u te helpen! Wij configureren dan samen uw nieuwe serverruimte. Alle configuraties zijn mogelijk. Zonder beperking. Dat betekent dat wij voor u altijd de ideale oplossing kunnen samenstellen.

19 inchracks per vermogen

We hebben drie types 19 inchracks: CSRack-01-1800 met ongeveer 1800 Watt beschikbaar vermogen, CSRack-01-2600 met 2600 Watt en CSRack-01-5400 met 5400 Watt.

Verder bieden we drie configuraties van het CSRack: Basics, Must-haves en All-in.

Basics

Basics is de startconfiguratie waarmee u een compleet edge datacenter heeft. De bouwstenen van een Basics rack zijn:

1.1 – 19″ rack

1.2 – PDU in het 19″ rack

1.3 – 19″ UPS-systeem inclusief batterij en schaalbaar

1.4 – In-rack koelunit gemonteerd aan de zijkant

1.5 – Supportpakket

  • Site Survey op locatie
  • TIER-design en Impressie-opstelling
  • Projectmanagement
  • On-site implementatie
  • Testen en in bedrijf stellen
  • Training in het gebruik
  • Documentatie en garantie

1.6 – Support en helpdesk

Must-haves

Must-haves is uw ideale CSRack voor meer ruimte, zekerheid, inzicht en zorgeloos gebruik.

De bouwstenen van een Must Havesrack zijn:

2.1 – Extra 19″ racks

2.2 – Extra PDU of PDU met digitaal uitleesbaar display in het 19″ rack

2.3 – Langer in bedrijf door verzwaarde batterij in UPS

2.4 – Automatisch branddetectie en blussysteem

2.5 – Storingsmeldingen ontvangen, zodat u vooraf weet of u moet ingrijpen

2.5 – Onderhoud en support

All-in

Met All-in heeft u redundantie, alle netwerkverbindingen en we leggen zelfs de voeding voor het rack voor u aan. De bouwstenen van een All-in Compact Server Rack zijn:

3.1 – Redundante UPS of koeling

3.2 – Netwerkverbindingen van het Compact Server Rack naar de productie

3.3 – Voeding voor het rack vanaf uw verdeelinrichting

“Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen.”

Piet Schrijver

Functieomschrijving, Bedrijfsnaam

Vrijblijvend kennismaken?

Bel ons nu en ga het gesprek aan

Wilt u vrijblijvend kennismaken en weten wat we voor u kunnen doen? We leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit hoe we in uw specifieke situatie kunnen bijdragen aan 24/7 uptime.

Bel ons nu.

+31 85 21 07 161

Uw server systemen ondergebracht in een afgesloten en geconditioneerd 19 inch rack dichtbij de bron.