+31 (0) 348 72 45 00

Is uw UPS-systeem nog betrouwbaar?

 

Wij constateren dat de noodstroomvoorziening (het UPS-systeem) het nogal eens laat afweten, met als gevolg dat u ongepland en ongecontroleerd down gaat. Dat betekent opnieuw opstarten van uw switches en serversystemen. Mogelijk zijn bestanden beschadigd of geven de voedingen de geest, zodat uw bedrijfsvoering stil komt te liggen.

De batterij is de belangrijkste component van de voorziening en die moet u eens in de vijf tot zeven jaar vervangen. Deze frequentie moet u ook aanhouden voor het groot onderhoud van het UPS-systeem. Groot onderhoud van uw systeem is over het algemeen vrij kostbaar. Dat is hét moment om te overwegen om het totale UPS-systeem te vervangen. In veel gevallen is vervangen voordeliger dan groot onderhoud, omdat de huidige generatie UPS-systemen een veel hoger rendement hebben, zodat u enorm op uw energiekosten kunt besparen. En als u dan toch uw UPS-systemen gaat vervangen, raden wij aan om het systeem exact af te stemmen op uw behoefte.

Geen blurbs in tekstbestand

Geen blurbs in tekstbestand

Geen blurbs in tekstbestand

Check & test uw noodstroomvoorziening

De noodstroomvoorziening van uw elektrische installatie zorgt voor continuïteit wanneer het energienet onverhoopt uitvalt. Het is een belangrijke component van uw infrastructuur, zeker wanneer u in de cloud werkt. Maar test u het UPS-systeem frequent? En is de batterij van het systeem in goede conditie? Bij onvoldoende capaciteit kan de batterij uw hardware niet meer in de lucht te houden bij een stroomstoring. Hoe bepaalt u uw behoefte?

 

  • Wat is de conditie van uw huidige UPS-systeem?
  • Hoeveel racks en hardware staan er in uw serverruimte?
  • Wat doet u met de storingsmeldingen van de UPS-systemen die u krijgt binnen en buiten werktijd?
  • En hoe bepaalt u dan of de melding urgent is of tot morgen kan wachten?
  • Wat is uw huidige afgenomen vermogen? Kan dat in de nabije toekomst veranderen?
  • Is redundantie een voorwaarde om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te borgen?

Wat is de impact van de vervanging van het systeem?

Bent u aan vervanging van uw UPS-systeem toe?

Met InfraCarecontroleren wij uw UPS-systemen regelmatig. Daarmee weet u zeker dat uw systeem doet wat het moet doen. En mocht uw UPS-systeem aan vervanging toe zijn, dan bekijken wij met u de opstelling in uw serverruimte. Na een meting vertellen we u direct welke oplossing wij kunnen aanbevelen.

Heeft u een goed beeld van onze oplossing en hebben wij uw vragen beantwoord, dan werken we het geheel uit in een overzichtelijke offerte. Hierin nemen wij op:

 

  • benodigde materialen,
  • transport,
  • montage van uw opstelling.

Natuurlijk begeleiden we het project nauwgezet. Onze projectleider controleert of de werkzaamheden goed worden uitgevoerd. Het is bovendien erg belangrijk voor ons dat u als gebruiker tevreden bent.

“Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen.”

Piet Schrijver

Functieomschrijving, Bedrijfsnaam

Vrijblijvend kennismaken?

Bel ons nu en ga het gesprek aan

Wilt u vrijblijvend kennismaken en weten wat we voor u kunnen doen? We leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit hoe we in uw specifieke situatie kunnen bijdragen aan 24/7 uptime.

Bel ons nu.

+31 85 21 07 161

Vervangen van een ‘oud’ systeem is vaak voordeliger dan uitvoeren van groot onderhoud en vervangen van de batterij.