+31 (0) 348 72 45 00

Serverruimte industrie, fabriek en productiebedrijf

 
Wanneer iedere milliseconde telt om de aansturing in uw productiebedrijf te waarborgen, moet het tijdsverlies voor datatransport zo klein mogelijk zijn.

Gebruik u veel data of misschien zelfs big data in uw fabriek? Naarmate de afstand tussen uw productiebedrijf en de serverruimte groter is, kost het meer tijd om die data te transporteren. Bovendien kunt u het systeem overbelasten. Bijvoorbeeld wanneer uw industrie data verwerkt op een server in de cloud.

Daarnaast is het noodzakelijk dat uw data veilig is; data vormt steeds meer de kern van uw productiebedrijf. En u wilt uw serverruimte goed in de gaten kunnen houden. Zonder dat u voortdurend de fabriek moet verlaten.

+

Snel datatransport

Goede beveiliging

Monitoring

Als iedere milliseconde telt

Om geen milliseconde te verliezen, wilt u de data opslaan in een serverruimte die in de fabriek staat. Maar wat is de invloed van stof en vloeistoffen voor uw apparatuur? Bestaat er het risico van brand? En hoe zorgt u ervoor dat de apparatuur net zo veilig is als in een groot datacenter?

 

Voor uw industrie is het essentieel dat de processen ongestoord blijven werken én 24/7 upblijven. Uw productieproces is afhankelijk van snel vervoer van data. Daarom wilt u uw serverruimte op locatie. Edge computingis de verplaatsing van enkele cloud-elementen naar de apparaten die gegevens maken en verwerken aan de buitenrand (‘edge’) van het internet – bij u in het productiebedrijf of in uw fabriek. Wij zien het als een waardevolle aanvulling op cloud computing.

  • Wanneer u een serverruimte in uw fabriek of productieruimte plaatst, voorkomt u nodeloze vertraging en overbelasting van het netwerk.
  • De data verlaat het industrieterrein niet, zodat de beveiliging ervan gemakkelijker is.
  • U wordt eenvoudig op de hoogte gehouden van alle belangrijke afwijkingen.

Het CSRack voor industrie, fabriek of productiebedrijf

IT bases heeft speciaal voor de industrie, uw fabriek of productiebedrijf het Compact Server Rack(CSRack) ontwikkeld. Een geconditioneerd 19 inchrack waarin u uw actieve apparatuur kunt onderbrengen, zodat het tijdverlies voor datatransport minimaal is. Hiermee kunt u edge computing combineren met cloud computing voor een optimale oplossing.

 

  • Het systeem garandeert 24/7 spanning, ook bij netuitval.
  • Juist voor de industrie heeft de serverruimte een volledig gesloten 19 inchbehuizing die stof en vloeistoffen weert.
  • Het rack is voorzien van een UPS die voortdurend de netspanning conditioneert en bij netuitval vanuit de batterij ononderbroken en probleemloos spanning blijft leveren.
  • Wordt er warmte ontwikkeld, dan rusten wij het rack uit met een compact airconditioningsysteem.
  • Zelfs branddetectie en web-based monitoring kunnen bij het rack behoren.

Het CSRack is een kant-en-klare oplossing die we in no time op locatie kunnen implementeren. Met  het CSRack blijven uw systemen up en al uw applicaties non-stop beschikbaar. Door het CSRack te combineren met Infra Carenemen wij bovendien het onderhoud en beheer uit handen en borgen we de werking  van de opstelling als geheel.

 

“Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen.”
Piet Schrijver

Functieomschrijving, Bedrijfsnaam

Vrijblijvend kennismaken?

Bel ons nu en ga het gesprek aan

Wilt u vrijblijvend kennismaken en weten wat we voor u kunnen doen? We leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit hoe we in uw specifieke situatie kunnen bijdragen aan 24/7 uptime.

Bel ons nu.

+31 85 21 07 161

Maximaal zelf in charge qua beveiliging, implementatie, opschalen en management.