+31 (0) 348 72 45 00

Serverruimte design en inrichten

 

Uw applicaties en data betrouwbaar en beschikbaar: het lijkt alsof de cloud de oplossing is voor al uw problemen. U kunt vanaf uw werkplek onbegrensd beschikken over uw applicaties en data en dat wordt alleen maar meer. Zeker in combinatie met ‘The Internet of Things’.

U maakt steeds meer gebruik van de eindeloze mogelijkheden van IT diensten. Maar overstappen naar de cloud heeft wel een enorme impact.

U heeft maar heel weinig invloed op het design en de inrichting van de serverruimte in de cloud. Maar een complete serverruimte zelf ontwerpen en inrichten gaat u wellicht te ver. Toch wilt u continue beschikbaarheid van uw gegevens, een 100% betrouwbare verbinding en steeds voldoende uptimevan het netwerk.

Continue beschikbaarheid van uw gegevens

100% betrouwbare verbinding

*

Voldoende uptime van het netwerk

De voordelen van de cloud

zonder de nadelen.

U wilt maximaal genieten van de mogelijkheden van de cloud. Actieve apparatuur, waaronder bijvoorbeeld de switch op uw locatie, moet ongestoord en 24/7 upzijn. De connectie met de buitenwereld is namelijk essentieel als u in de cloud werkt. U wilt dat het systeem voortdurend de spanning controleert en zo nodig de noodstroomvoorziening inschakelt. Wanneer uw locatie warmte ontwikkelt, wilt u een serverruimte-design met een compleet airco-systeem. U wilt uw serverruimte beveiligen tegen uitval op alle fronten.

 

  • Noodstroom
  • Koeling
  • Beveiliging

Serverruimte-ontwerp

IT bases heeft speciaal voor uw situatie een Compact Server Rack (CSRack) ontworpen. Een 19 inchrack, dat compleet geconditioneerd is. Hierin brengt u al uw actieve apparatuur onder op uw eigen locatie. Daarmee heeft u gegarandeerd continu toegang tot uw gegevens en programma’s.

 

  • Wij ontwerpen de serverruimte standaard met een UPS die voortdurend de netspanning conditioneert en bij netuitval vanuit de batterij ononderbroken en probleemloos spanning blijft leveren.
  • Mocht er warmte worden ontwikkeld op uw locatie, dan kunnen wij de serverruimte inrichten met een compact airconditioningsysteem.
  • Zelfs branddetectie is mogelijk, wanneer dat op uw locatie een risico is.
  • Daarnaast kan web based monitoringtot de uitrusting van het rack behoren.
  • Wij bieden u een kant-en-klaar serverruimte-ontwerp dat we in no time bij u op locatie kunnen implementeren. Door de inrichting van het CSRack blijft de connectie altijd up. Al uw applicaties en de cloud zijn non-stop beschikbaar.

Door het CSRack te combineren met Infra Care nemen we het onderhoud en beheer uit handen en borgen we de werking  van de opstelling als geheel.

 

“Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen.”

Piet Schrijver

Functieomschrijving, Bedrijfsnaam

Vrijblijvend kennismaken?

Bel ons nu en ga het gesprek aan

Wilt u vrijblijvend kennismaken en weten wat we voor u kunnen doen? We leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit hoe we in uw specifieke situatie kunnen bijdragen aan 24/7 uptime.

Bel ons nu.

+31 85 21 07 161

Clouddiensten & Klantsystemen faciliteren vanuit uw eigen Datacenter.