+31 (0) 348 72 45 00

Wat is uw oplossing voor noodstroom?

 

U bent verantwoordelijk voor de uptime van de systemen. U beschikt wel over een UPS, maar dit biedt geen langdurige back-up voor de noodstroom-oplossing; een UPS levert vaak slechts 5 tot 30 minuten stroom. Uw organisatie wil 24/7 up blijven. Alle medewerkers moeten voortdurend kunnen beschikken over hun data. U overweegt misschien een zwaarder UPS-systeem.

In de meeste gebouwen zijn verschillende SERs met een backbone aan elkaar verbonden en aan de serverruimte. Elke SER heeft een eigen switch om de werkplekken erachter te ontsluiten. Maar als u alleen een back-up heeft en de SER valt uit, kunnen de medewerkers nog steeds niet doorwerken.

Implementatie van een NSA

Bij stroomuitval wilt u toch een betrouwbare en langdurige noodstroomvoorziening realiseren. Dan ligt een noodstroomaggregaat (NSA) voor de hand. Dit systeem kan probleemloos urenlang stroom leveren.

Wij adviseren om in de elektrische installatie een NSA in combinatie met een UPS op te nemen. De UPS zorgt voor een ononderbroken overname van het net met batterijen. Het NSA heeft namelijk enige seconden nodig om op te starten. Die tijd overbrugt de UPS. Het starten en overnemen van de belasting gaat automatisch.

U stelt het NSA meestal buiten op, of bijvoorbeeld in een parkeergarage. Doordat het NSA in een gedempte omkasting is ondergebracht, is er nauwelijks geluidsoverlast. In de omkasting zit direct de brandstoftank zodat u geen complexe voorzieningen hoeft te treffen. Het NSA moet op de locatie wel voldoende lucht kunnen aanzuigen en het rookgas kunnen afvoeren. In veel gevallen heeft u niet eens een vergunning nodig om het NSA te plaatsen. Dit kunt u bij uw gemeente navragen.

Automatische ononderbroken stroomvoorziening

Gedempte omkasting inclusief brandstoftank 

Meestal zonder vergunning

Wat doen wij?

Wilt u een langdurige en betrouwbare stroomvoorziening? We bekijken met u de opstelling in uw serverruimte. Na een meting vertellen we u direct welke oplossing wij kunnen aanbevelen.

Heeft u een goed beeld van onze oplossing en hebben wij uw vragen beantwoord, dan werken we het geheel uit in een overzichtelijke offerte. Hierin nemen wij op:

  • benodigde materialen,
  • transport,
  • montage van uw opstelling.

Natuurlijk begeleiden we het project nauwgezet. Onze projectleider controleert of de werkzaamheden goed worden uitgevoerd. Het is bovendien erg belangrijk voor ons dat u als gebruiker tevreden bent.

“Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen.”
Piet Schrijver

Functieomschrijving, Bedrijfsnaam

Vrijblijvend kennismaken?

Bel ons nu en ga het gesprek aan

Wilt u vrijblijvend kennismaken en weten wat we voor u kunnen doen? We leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit hoe we in uw specifieke situatie kunnen bijdragen aan 24/7 uptime.

Bel ons nu.

+31 85 21 07 161

Met een langdurig back-up systeem kunnen uw medewerkers voortdurend blijven beschikken over hun data.