+31 (0) 348 72 45 00

Cloud Verhuisservice

 

Wilt u een verhuizing van uw serverruimte naar een commercieel datacenter? Voordat u uw serverruimte kunt verhuizen, moet de nieuwe locatie wel worden ingericht. IT bases is allround verhuizer van serverruimtes. Wij inventariseren wat er nodig is voor de migratie van de serverruimte en brengen verslag uit van wat er moet gebeuren. We checken of de stroomvoorziening geschikt is om uw apparatuur op aan te sluiten.  We verzorgen de bekabeling voor uw datanetwerk en we controleren of de monitoring geschikt is voor de verhuizing van uw serverruimte.

Geschikte stroomvoorziening

+

Datanetwerkbekabeling

Monitoring

Verhuizing serverruimte

We leveren niet alleen alle componenten, maar ons installatieteam brengt het ook op locatie, stelt het op en zorgt dat het integraal deel uitmaakt van de totale opstelling, inclusief infrastructurele voorzieningen. Alles voor de vlekkeloze migratie van uw serverruimte. Minder overlast on-site en in korte tijd operationeel.

 

Kabeldoorvoer 

Voor de kabeldoorvoer gebruiken we borstelroosters in de cold lock van de vloertegels.

Elektrische Installatie

We leggen de voeding aan van de zaalverdeler naar het 19″ rack. Bekabeling is een zeer betrouwbare en bewezen methodiek, maar die kunt u niet live wijzigen. Wanneer u de kosten van aanpassingen achteraf of de beperkingen in gebruik meeneemt, is een busbarsysteemgoedkoper op termijn.

19″ Rack, server- patchracks en accessoires

Uw keuze bij de verhuizing van de serverruimte en de opstelling van racks zijn bepalend voor het gebruikersgemak op lange termijn. 

Stekkerblok of PDU 

Wij meten het stekkerblok om het verbruik te registreren, per gebruiker als u dat wilt.  

Vaak is een redundant voedingspad wenselijk, dat we dan uitrusten met een A- en een B-poort.

Warme en koude straten

Het scheiden van koude- en warme luchtstromen na de verhuizing van uw serverruimte verlaagt de energiekosten aanzienlijk. Maar alleen blindpanelen aanbrengen op lege plaatsen in het rack is onvoldoende. U moet ook de koude of warme zijde van rackrijen opsluiten met een doorzichtig dak en deuren aan het einde van de rij.

Gootsystemen

Voor de verhuizing van uw serverruimte brengen we de elektrische, netwerk- en besturingsbekabeling onder in gootsystemen.

Prefab databekabeling

De netwerkbekabeling aanleggen tussen racks onderling bij een verhuizing van de serverruimte is arbeidsintensief. De oplossing is prefab-bekabeling. Vooraf meten we alle lengtes in en maken die per verbinding gereed. Op locatie leggen we de voorgemonteerde kabelbundels in de goot en klikken de connectoren of cassettes in de patchpanelen. We testen de verbinding nog een keer om er zeker van te zijn dat deze 100% is, zodat we een gecertificeerd netwerk opleveren.

Datacenter monitoring 

Een aantal parameters in de serverruimte beïnvloedt de conditie en dus de beschikbaarheid van uw data. Daarom meten we de temperatuur en genereren we noodzakelijke alarmen. Kennis van belasting en verbruik geeft inzicht over de ruimte die er is om apparatuur te plaatsen of te verplaatsen bij of na de verhuizing van uw serverruimte.

Beveiliging en toegang tot het rack 

Wanneer er meerdere racks staan opgesteld in de computerruimte, wilt u mogelijk onderscheid maken in de toegang per rack. De netwerkbeheerder krijgt bijvoorbeeld alleen toegang tot de patchracks, maar niet in de racks met hardware. U bepaalt zelf precies welke medewerkers u toegang geeft tot welke racks. U maakt de links in de software en handelingen van uw medewerkers worden direct geregistreerd. Dat geeft een veilig gevoel.

Resultaat

Wanneer wij de verhuizing van de serverruimte voor u regelen, hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Want we denken aan alles.

  • Wij nemen u werk uit handen.
  • Al uw verbindingen en monitoring is getest en u weet zeker dat het werkt.
  • U kunt probleemloos uw hardware installeren; wij hebben alles voor u voorbereid

“Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen.”

Piet Schrijver

Functieomschrijving, Bedrijfsnaam

Vrijblijvend kennismaken?

Bel ons nu en ga het gesprek aan

Wilt u vrijblijvend kennismaken en weten wat we voor u kunnen doen? We leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit hoe we in uw specifieke situatie kunnen bijdragen aan 24/7 uptime.

Bel ons nu.

+31 85 21 07 161

We maken de nieuwe serveromgeving in orde voordat u gaat verhuizen. We verzorgen de bekabeling voor uw datanetwerk.