+31( 0)348 - 724 500 info@subcompute.com
Selecteer een pagina

VerzekEraars & Juridisch

Wij nemen alle twijfel & complexiteit weg

 

Onze experts stemmen af op u

Het gesprek van de dag. Nemen we onze volledige ICT af binnen een extern datacenter in combinatie met private of public clouddiensten? Of behouden we het eigen DataCenter en nemen we clouddiensten af? Een complex samenspel van nieuwe werkprocessen, organisatie en technologie.

Meerdere argumenten spelen bij deze afweging een cruciale rol.

  1. Zijn er juridische of bedrijf strategische beperkingen? Blijft het Nederlandse recht van toepassing? Ondanks afspraken die de Nederlandse Bank maakte blijken deze bijvoorbeeld niet integraal te worden nageleefd. Én waar op de planeet staat de ‘beveiligde’ data nu precies?
  2. Wordt er veel gewerkt met maatwerk applicaties? Clouddiensten anno nu zijn vaak minder maat gesneden en moeilijk te koppelen met andere applicaties.
  3. Fluctueert de behoefte voortdurend? Diensten die we aanpassen aan het gebruik (benodigde capaciteit, software en aantal FTE) blijken financieel lastig te plannen en op de juiste manier af te schrijven.
  4. Hoe bereikbaar moet het zijn? Is het van belang dat eigen medewerkers fysiek en snel kunnen schakelen? Én hebben we een redundante verbinding met de externe www zodat er 100% beschikbaarheid kan worden gegarandeerd? Time is money and performance.

Afwegingen die er écht toe doen en toch lastig zijn te onderbouwen met de juiste argumenten. Én een kostenstructuur die niet geheel voorspelbaar is en toch zwaarwegend blijkt te zijn. Is het wel zo efficiënt, betrouwbaar en voordelig? Er is een manier om het beste uit beide werelden te verenigen. Best of both worlds. Behoud van het eigen DataCenter met maximaal gebruik van clouddiensten. Een hybride configuratie.

Optimalisatie

Optimaliseren bedrijfs continuïteit door systemen dicht bij de operatie. Grote hoeveelheden data hoeven niet heen en weer naar het externe DataCenter.

W

Onafhankelijk

Minder afhankelijk van de verbinding met de buitenwereldMaximaal zelf in charge qua beveiliging, implementatie, opschalen en management.

Voorspelbaar

Daar waar mogelijk gebruik maken van public of privat clouddiensten. Kosten voor het gebruik en probleemloos operationeel houden van het eigen DataCenter die volledig voorspelbaar zijn.

“Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen.”

Piet Schrijver

Functieomschrijving, Bedrijfsnaam

Compact Server Room

Het is een misverstand dat een eigen DataCenter een grote initiële investering (Capex) vraagt en de operationele kosten onvoorspelbaar zijn (Opex). Dat is niet meer van deze tijd.

ITbases ontwikkelde de Compact Server Room (CSR). De meest complete, schaalbare, betrouwbare en geïntegreerde serverruimte inrichting van dit moment. Én af te nemen als abonnement inclusief onderhoud en beheer (Infra Care), per maand. De Compact Server Room As A Service – CSRAAS. Voor een bedrag vanaf 1.995,- per maand. On premise. TwentyFourSeven beschikbaarheid en schaalbaar zonder zorgen.

We gebruiken kant & klare serverruimte bouwstenen zodat de implementatie on-premise zeer eenvoudig is.  State of the art technologie met een uiterst groen karakter. Samen bepalen we hoeveel rackspace u nodig heeft. Op basis van ervaringscijfers stellen we vast wat de vereiste beschikbaarheid is. Geen ramp overigens mocht deze in de toekomst veranderen. Dan passen we de configuratie probleemloos aan. Zonder downtime. Een serveromgeving die – on the fly – op ieder moment aan het gebruik kan worden aangepast. Wij implementeren de ‘CSRoom’ on-premise, onderhouden en beheren deze. Een toekomstbestendige oplossing tegen voorspelbare kosten.

Wat doen wij?

 

Wij maken vooraf een inschatting van het type onderhoud en de impact ervan op uw systemen en bedrijfsvoering. We selecteren de beste onderhoudsvorm voor u. Waar nodig begeleiden we het onderhoud ter plekke; we controleren elke handeling van de monteur. Als ons geoefende oog iets opvalt, laten we het meteen weten. We vertellen u precies wat we doen en waarom.

Wij denken mee, we zijn betrokken en we doen niet anders. Wij zetten alles in het werk om uw werk zo makkelijk mogelijk te maken. Uw systemen zijn veilig bij ons.

Afhankelijk van uw wensen en uw installaties en componenten, kunt u kiezen:

  • een preventief of een correctief pakket,
  • service tijdens werkuren of 24/7,
  • een kortere of langere responstijd,
  • de mate van begeleiding,
  • extra's als inventarisatie, archivering, rapportage en evaluatie.

Vrijblijvend kennismaken?

Bel ons nu en ga het gesprek aan

Wilt u vrijblijvend kennismaken en weten wat we voor u kunnen doen? We leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit hoe we in uw specifieke situatie kunnen bijdragen aan 24/7 uptime.

Bel ons nu.

+31 85 21 07 161

Maximaal zelf in charge qua beveiliging, implementatie, opschalen en management.