+31 (0) 348 72 45 00

Uw Power Distribution Unit legt uw systeem plat!

 

U monteert uw nieuwe systemen in het rack en steekt de stekker erin. Ineens is alles donker en stil. Zelfs met een redundante B-voeding kunt u dan de groep overbelasten. Het gevolg is uitval en al uw systemen gaan ongepland down. Uren, soms dagen werk gaat verloren van alle aangesloten systemen. Een rampscenario.

Aan de achterzijde van uw serverrack zit een stekkerblok; de  Power Distribution Unit (PDU). Meestal is dit niet meer dan een gewone PDU; u kunt er de stekkers van uw hardwarevoedingen in prikken.

PDU met digitaal informatie display

Op een ‘slimme’ PDU kunt u vooraf zien wat de belasting van uw systeem is. Dan weet u precies of u zonder problemen een extra systeem kunt bijplaatsen. Door een eenvoudige modificatie bent u weer in control en kan u dit nooit meer overkomen. Het geeft meer zekerheid en zorgt voor ongestoorde continuïteit.

Er bestaan PDU’s die u lokaal of zelfs centraal kunt uitlezen. Zo kunt u vooraf bepalen of het verantwoord is om bijvoorbeeld een extra systeem te plaatsen. U kunt bovendien eenvoudig aflezen wat de huidige belasting is van de aangesloten apparatuur. Daarbij telt u het vermogen van de nieuwe apparatuur en u weet meteen of u uw systeem dreigt te overbelasten.

Er zijn veel verschillende PDU’s. Welke PDU is het meest geschikt voor u?

 

  • Wilt u alleen lokaal op de PDU de afgenomen stroom in Ampère uit kunnen lezen?
  • Of wilt u ook centraal vanaf uw werkplek over informatie beschikken?
  • Wilt u naast de afgenomen stroom in Ampère meer gegevens uitlezen zoals kW vermogen en de powerfactor?
  • Wellicht wilt u op afstand outlets van uw PDU individueel kunnen schakelen om systemen te rebooten?
  • Wilt u de PDU ook gebruiken om uw energieverbruik te registreren en door te belasten aan de gebruikers?

Bent u toe aan een slimme PDU?

Heeft u behoefte aan meer inzicht in uw energieverbruik?We bekijken met u de opstelling in uw serverruimte. Na een meting vertellen we u direct welke oplossing wij kunnen aanbevelen.

Heeft u een goed beeld van onze oplossing en hebben wij uw vragen beantwoord, dan werken we het geheel uit in een overzichtelijke offerte. Hierin nemen wij op:

 

  • benodigde materialen,
  • transport,
  • montage van uw opstelling.

Natuurlijk begeleiden we het project nauwgezet. Onze projectleider controleert of de werkzaamheden goed worden uitgevoerd. Het is bovendien erg belangrijk voor ons dat u als gebruiker tevreden bent.

“Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen.”

Piet Schrijver

Functieomschrijving, Bedrijfsnaam

Vrijblijvend kennismaken?

Bel ons nu en ga het gesprek aan

Wilt u vrijblijvend kennismaken en weten wat we voor u kunnen doen? We leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit hoe we in uw specifieke situatie kunnen bijdragen aan 24/7 uptime.

Bel ons nu.

+31 85 21 07 161

Op een ‘slimme’ PDU vooraf zien wat de belasting is van uw huidige systemen voordat u er een nieuwe server bijplaatst.