+31 (0) 348 72 45 00

Stresstest

Stresstest voor uw serverruimte
 
  • Kan uw serverruimte het dynamische karakter van uw IT aan?
  • Weet u zeker dat alle componenten van uw datacenter onafhankelijk van elkaar functioneren?
  • Werkt uw noodstroomaggregaat gegarandeerd als de netstroom uitvalt?
  • Controleert u de werking van alle systemen regelmatig of uw datacenter nog wel in topconditie verkeert?

Om optimaal en non-stop te blijven functioneren is het noodzakelijk dat u regelmatig uw een datacenter-audit laat uitvoeren. Anders komt u bij een calamiteit erachter dat de back-up van uw datacenter toch niet zo goed functioneert. Dan bent u ineens veel data kwijt en ligt een belangrijk deel van uw bedrijf stil.

De stresstest van IT bases geeft u inzicht in de conditie van uw serverruimte. We maken eerst een inschatting van de handelingen die nodig zijn voor de stresstest. Is het risico te groot, dan kunnen we bijvoorbeeld buiten kantooruren testen. Na een grondige audit van uw datacenter stellen we vast welke verbeterpunten er zijn.

Datacenter advies

Onze ervaren engineer neemt tijdens het intakegesprek de vragenlijst met u door. De vragenlijst is gebaseerd op onze praktijkervaring als datacenter expert. Hij bespreekt met u:

  • Uw afspraken over uptime met uw gebruikers.
  • Uw organisatie van het onderhoud.
  • Uw specifieke wensen voor de functionaliteit, zoals een redundante koelinstallatie.

We onderwerpen de infrastructuur zoals de elektrische installatie of de airco aan praktijkonderzoek en vergelijken die met wat op de tekening staat.

Is de airco van uw serverruimte aan vervanging toe?

De conclusies uit ons gesprek en het praktijkonderzoek verwerken we in een overzichtelijk rapport met aanbevelingen. Onze engineer bespreekt het rapport met u en geeft aan welke prioriteit de verschillende aanbevelingen hebben.

U krijgt een rapportage met:

  • welke onderdelen beproefd zijn,
  • wat de uitkomst is en
  • wat de aandachtspunten en verbeterpunten zijn.

Omdat we vooraf weten wat we testen en hoe we testen, weten we ook precies wat we moeten doen als iets niet blijkt te functioneren. We hebben vooraf de benodigde componenten geselecteerd en implementeren die onmiddellijk, zodat uw bedrijfsvoering niet in gevaar komt.

“Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen.”
Piet Schrijver

Functieomschrijving, Bedrijfsnaam

Vrijblijvend kennismaken?

Bel ons nu en ga het gesprek aan

Wilt u vrijblijvend kennismaken en weten wat we voor u kunnen doen? We leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit hoe we in uw specifieke situatie kunnen bijdragen aan 24/7 uptime.

Bel ons nu.

+31 85 21 07 161

Om optimaal non-stop te blijven functioneren is het noodzakelijk dat u regelmatig een datacenter-audit laat uitvoeren.