+31 (0) 348 72 45 00

Datacenter Service

 

Nieuwe klanten vereisen aanpassingen datacenter

U krijgt steeds meer nieuwe klanten voor uw datacenter-service, omdat steeds meer bedrijven gebruik maken van de cloud. Daarvoor zijn er aanpassingen nodig in uw datacenter-inrichting. IT bases heeft speciaal hiervoor de Datacenter Service.

Nieuwe klanten?

Aanpassingen in uw datacenter?

1

Anticiperen op de behoefte van uw klanten

Datacenter Service is een betaalbaar servicepakket om snel te kunnen anticiperen op de behoefte van uw klanten. Misschien moet u in hoog tempo racks bijplaatsen of een aantal zware groepen aanleggen. Of u moet nieuwe connecties maken met netstroom en het datanetwerk. Of u moet kasten toevoegen en een gootsysteem installeren.

Items van onze Datacenter Service

In ons Datacenter Service-pakket werken wij met alle merken en maken dus gebruik van de standaard van uw datacenter. Het pakket van onze Datacenter Service kan bestaan uit:

 

  • 19″ racks
  • Voeding
  • Bekabeling
  • Montage hardware
  • Monitoring en beveiliging
  • Elektrische installatie
  • Koelcapaciteit
  • Noodstroomcapaciteit
19” racks

Wij plaatsen 19” racks en monteren koudestraatoplossingen, inclusief specials. We monteren dan meteen blindpanelen waar geen serversystemen komen te hangen, schuifdeuren en kabeldoorvoering met bijvoorbeeld Koldlok. Uiteraard dragen we zorg voor de nastelling van de racks.

Voeding

De aanpassing van uw datacenter is inclusief de voeding naar het rack en wij breiden die zo nodig uit. We monteren stekkerblokken van uw standaard. Desgewenst monteren we intelligente PDU’s en configureren die voor u.

Bekabeling

We passen de netwerkbekabeling aan en breiden die zo nodig uit. Waar mogelijk maken we gebruik van prefab-netwerkbekabeling. We brengen gootsystemen aan voor glas- of koperverbindingen. Ook brengen we intelligente patchpanelen aan.

Montage hardware

De Datacenter Service betekent dat we nieuwe hardware monteren, inclusief slidesystemen. We brengen de interconnectie of patchbekabeling aan. En we brengen rangeersystemen aan en rangeren de bekabeling voor u.

Monitoring en beveiliging

Voor uw datacenter-inrichting brengen we monitoring aan van zowel temperatuur als vochtigheid. Desgewenst gebruiken we daarvoor intelligente monitoringsystemen.

Elektrische installatie

De aanpassingen van uw datacenter vergen wellicht het bijplaatsen van een zaalverdeler of de uitbreiding ervan. Ook leggen we busbarsystemen aan, plaatsen we aftakboxen en stekkerblokken. Bovendien kunnen we de verdeelinrichting voor de koeling en noodstroom aanpassen of uitbreiden.

Koelcapaciteit

Met de Datacenter Service plaatsen we DX en watergekoelde systemen of breiden die uit. We plaatsen bovendien roostertegels in de verhoogde vloer.

Noodstroomcapaciteit

Voor de noodstroomcapaciteit passen we uw datacenter aan door UPS-systemen bij te plaatsen of de bestaande UPS uit te breiden. Zo nodig vervangen we de batterijsystemen en plaatsen we een aggregaat.

Datacenter Service

IT bases analyseert samen met u de klantvraag en stelt vast welke aanpassingen in uw datacenter noodzakelijk zijn. In overleg bepalen we de werkzaamheden en selecteren we de producten. Als de planning duidelijk is, gaan we direct aan de slag terwijl uw datacenter up is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de continuïteit van uw bedrijfsvoering tijdens de aanpassingen van uw datacenter. Wij doen niet zonder meer wat u vraagt maar wij denken mee en dragen alternatieven aan op basis van onze kennis en ervaring. Daardoor doet u geen onnodige investeringen.

• Continuïteit van uw bedrijfsvoering
• Alternatieven
• Geen onnodige investeringen

“Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen.”
Piet Schrijver

Functieomschrijving, Bedrijfsnaam

Vrijblijvend kennismaken?

Bel ons nu en ga het gesprek aan

Wilt u vrijblijvend kennismaken en weten wat we voor u kunnen doen? We leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit hoe we in uw specifieke situatie kunnen bijdragen aan 24/7 uptime.

Bel ons nu.

+31 85 21 07 161

Een betaalbaar servicepakket om snel te kunnen anticiperen op de behoefte van uw klanten.