+31 (0) 348 72 45 00

Wie zijn wij?

Wie zijn wij? Hoe werken we? Wat u altijd mag verwachten!
 

In ons team rust een professionele aanpak van uw computerruimte op een stevig fundament van een studie elektrotechniek met de toegevoegde waarde van jarenlange ervaring en permanente zelfstudievan de snel veranderende markt.

Alex van der Linden & Arjan de Kooter

IT bases bundelt de kracht van Alex van der Linden en Arjan de Kooter. Wij troffen elkaar ruim tien jaar geleden. Alex had een leidinggevende rol bij Getronics  (later K&H) waar Arjan opereerde als projectmanager en engineer. Samen bouwden we er aan de ontwikkeling van een nieuw businessunit.

Wij vervolgden gezamenlijk onze weg bij een andere organisatie, waar Alex als manager operations een engineeringsorganisatie leidde, terwijl Arjan als senior engineer al zijn knowhow en skills inzette. ‘Dat kunnen we zelf ook’, dachten we, en zijn IT bases begonnen.

Wat ons bindt, is wederzijds respect voor elkaars kennis en kunde, onze passie voor techniek en een oog voor de menselijke factor in een hightech omgeving.

Vanuit onze achtergrond en ervaring kunnen wij garanderen dat alles wat wij ontwerpen ook goed uit te voeren is. Wij verkopen geen beloftes voor de toekomst, maar schaalbare en toekomstvaste oplossingen.

Alex van der Linden

Alex van der Linden

“De computerruimte vormt vaak het kloppend hart van een organisatie. Hoe alle techniek daar minutieus  in elkaar haakt, fascineert mij telkens weer. Ik beleef oprecht plezier aan het bedenken van slimme, creatieve oplossingen om dat optimaal te laten werken. Zo heb ik door de jaren heen al veel organisaties geholpen. Voor mij staan de mensen daarin centraal: zowel de klant en zijn medewerkers, als mijn eigen collega’s. Zeker als ze net zo gepassioneerd zijn als ik bij het zoeken naar de beste aanpak, vinden we elkaar snel. Kracht bundelen is als op elkaars schouders staan en een hogere toren bouwen dan je in je eentje zou kunnen. Vertrouwen is daarin het sleutelwoord. Vanuit die gedachte is IT bases ontstaan.”

Arjan de Kooter

Arjan de Kooter

“Ik ben voor techniek geboren; mijn hart gaat er sneller van kloppen. Niets leuker dan de klant blij maken met oplossingen die precies bij zijn behoeften passen; techniek in dienst van de gebruiker. Ik vertaal techniek naar wat het moet doen en leg er eer in om de processen te perfectioneren. Toch ben ik geen eilandbewoner die de hele dag op een scherm tuurt. Ik houd van samenwerken en zoek liefst met een team naar mogelijkheden die organisaties echt verder brengen. Ik geloof in het concept van IT bases, omdat ik er al mijn kunde en ervaring volledig tot leven kan brengen op onze eigen manier met cocreatie: samen doelen stellen en bereiken.”

Voorsprong behouden bij nieuwe ontwikkelingen

We helpen bedrijven om de cloud optimaal in te zetten tegen zo laag mogelijke kosten. Intussen zien we dat 4G groeit naar 5G. Dat vergt een nieuwe technologie waar u wellicht gebruik van wilt maken om sneller te kunnen werken.

Binnenkort gaat uw koelkast aan de supermarkt melden welke producten ze bij u moeten bezorgen en meldt uw container aan de vuilophaaldienst dat hij vol is en kan worden opgehaald. The internet of thingsbiedt eindeloos veel mogelijkheden. Wat betekent dat voor uw bedrijf?

Wij houden vakbladen, internet en onze klanten in de gaten. Wij volgen ontwikkelingen op de voet en vertalen ze op maat voor uw organisatie. Zodat u kunt bouwen op continuïteit, betrouwbaarheid en efficiency.

Cocreatie

Wij geloven in cocreatie van computerruimte tot werkplek; we hebben immers ook niet de wijsheid in pacht. Wij verbinden de praktijkervaring en inzichten van onze klanten aan die van ons en we delen onze kennis. U kent uw onderneming en weet wat u nodig heeft en wij kennen onze technologie. Dat willen we samenbrengen, want zonder uw inbreng kunnen wij onmogelijk een goede oplossing bedenken voor uw organisatie.

We werken met respect voor u, de producten, mens en milieu. Onze missie is om de menselijke factor terug te brengen in de zakelijke en snel veranderende wereld van ICT. Veelbelovende technologie krijgt meerwaarde door wat ménsen ermee doen: uw medewerkers en die van ons. De I van ICT staat voor informeren; eerlijk, zonder verborgen agenda’s of onaangename verrassingen achteraf. De C van ICT staat voor communiceren in tweerichtingsverkeer: luisteren met aandacht. De T van ICT is de technologie, waarvan we de mogelijkheden kennen en omarmen, zonder ze heilig te verklaren.

“Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen. Wow, gewoon wow, en meer goede bedoelingen.”
Piet Schrijver

Functieomschrijving, Bedrijfsnaam

Vrijblijvend kennismaken?

Bel ons nu en ga het gesprek aan

Wilt u vrijblijvend kennismaken en weten wat we voor u kunnen doen? We leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit hoe we in uw specifieke situatie kunnen bijdragen aan 24/7 uptime.

Bel ons nu.

+31 85 21 07 161